Taas oli aika mennä Pepin kanssa treeneihin. Tämä oli jo kolmas kerta avoimen luokan kurssilla. Aloitettiin seuraamisella: Tehtiin seuraavasti -> seuraamista, pysähdys, täyskäännös ja palkka keskenkaiken kun menee hyvin. Lähti hyvin alkuun ja seuraaminen oli tiivistä.Pysähdys oli hieman liian edessä, korjasin. Täyskäännös oli hyvä, mielestäni olisi silti saanut olla hieman tiiviimpi. Keskeskaiken palkka kun meni hyvin.


Paikallaankäännöksiä: Täytyy ottaa paljon, sillä tuntui taas olevan unohduksissa (omistajan vika= ollut laiska) Eli näitä treenataan :)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


Paikallamakuu: Oltiin kahdessa rivissä, toinen toisellapuolella hallia ja toinen toisella. Peppi pysyi hyvin, eikä noussut. Kerran kävin palkkaamassa välillä. Sitten toisella kerralla mentiin piiloon. Taas ensimmäisellä kerralla Peppi nousi seisomaan, kävin laittamassa takas maahan, sen jälkeen pysyi kokoajan. Käytiin nopeasti piilossa ja takas palkkaamaan. Tätä muutama kerta.



Kiertäminen: Meni hyvin, sekä itse kiertäminen, että pysäytys. Pysäsi nopeasti.


Nouto:  Vein kapulan vähän matkan päähän (n. 3m) ja lähetin sivuilta hakemaan. Lähti nopeasti ja toi hieman vinoon sivulle, korjasin.

 

Vapaanouto: Tehtiin siis lelulla. Heitin lelun ja Peppi lähti vauhdilla hakemaan ja toi suoraan käteen.En siis vaatinut mitään sivulle asti tuomista tms.

Kaukokäskyt: Ihan ok, pitää ruveta pikkuhiljaa pidentämään välimatkaa :)

 

Taas hyvin sujuneet ja mukavat treenit :)