Viikko on taas kulunut siitä kun vimeksi olimme treeneissä Pepin kanssa. Tällä kertaa paikalla oli vain neljä koirakkoa. Kun olin tulossa pois autosta huomasin,m etten ollut huomannut ottaa Pepille mitään remmiä mukaan :O No saatiin Katilta narua :D Tosin kertaakaan ei Peppiä tarvinnut naruun laittaa vaan neiti pysyttelikin mallikelpoisesti lähelläni koko ajan! Treenit aloitettiin seuraamisesta seisomaan jäämisellä. Ensin remmissä pysäyttäen(lainasin remmiä toiselta kurssilaiselta, kiitos Milla). Ekalla kerralla nyppäsin hiljaa remmistä (ei tarvitse kovaa, sillä osaa asian). Toisella ja kolmannella kerralla tehtiin ilman remmiä ,meni hyvin, palkkasin heti Pepin pysähdyttyä.

Seuraavana oli luoksetulo, tälläkertaa taas kokeenomaisesti. Peppi jäi nätisti istumaan ja kävelin toiseen päähän huonetta ja tulin palkkamaan, tein vielä toisen kerran varmuuden vuoksi, ei ongelmaa. Kutsusta tuli nätisti suoraan sivulle, hieman jäi taakse, korjasin. Ei siinä kummempia. Seuraavana paikallaistuminen, siten että kaikki samaan aikaan omilla paikoillaan. Välimatkan koiraan sai päättää itse. Onnistui meiltä hyvin ja pysyi taas joka kerta. Sitten tehtiin "riehumista", menimme hallin keskelle ja odotettiin että koiralta tuli katse ja sitten riehuminen lelulla. Peppi istahti eteeni ja katsoi mua ja sitten riehuttiin. Tehtiin myös toinen kierros, onnistui hyvin.

Seuraamisesta maahanmeno seuraavaksi. Tein Pepin kanssa peruuttaen, eli Peppi kulki edessäni ja itse peruutin, ensin meni istumisen kautta, en palkannut. Otettiin uudestaan ja onnistui. Sitten oli paikallamakuu "pareittain", parinamme oli aussie Ninja ja teimme niin että Ninja ja Peppi makasivat hallin toisella puolella ja vastakkaisella puolella toiset parit eli Pinni ja Åke. Sujui Pepin osalta muuten hyvin paitsi kerran nousi istumaan. Sitten palattiin koiran sivulle ja palkkaa tassujen väliin muutaman kerran, ei ongelmaa. Loppu tunnista mentiin kaikki lähekkäin ympyrään keskelle lattiaa ja tehtiin katsekontaktiharjoituksia ja samalla Kati kävi koskemassa/ rapsuttelemassa koiria. Peppi ei edes huomannut vaan piti katsekontaktia koko ajan.Tunnin päätyttyä jäin vielä Ninjan omistajan Millan kanssa vähän harjoittelemaan. Otettiin ohitusharjoituksia, eli kuljettiin edestakas toistemme ohi ihan läheltä. Pepiltä onnistui tosi hyvin, eikä Ninja kummemmin kiinnostanut. Vielä viimeiseksi paikallamakuuta ihan vierekkäin, Peppi pysyi hyvin, paitsi kerran nousi. Olin tyytyväinen tämän kertaiseen :)