Keskiviikkona 9.5 en mennyt kouluun, sillä päivällä lähdimme ajamaan kohti Helsinkiä, jossa illalla oli toko kisat johon olin Pepin ilmoittautunut. Matka sujui hyvin ja kauhea jännitys oli päällä koko matkan. Kisa pidetiin Maunulan puiston koirakentällä, joka oli ruohokenttä. Tuomarina kisassa toimi Harri Laisi.

luoksepäästävyys: 10
paikalla makaaminen: 0 (10 sek jäljellä ni nousi istumaa, aivasti ja tuli luo... osasin odottaa ettei pysy)
seuraaminen kytkettynä: 9,5 (eka pysähdys hidas, muuten upeaa)
seuraaminen taluttimetta: 10 (mahtavaa seuraamista!)
maahanmeno: 8,5 (meni toooosi hitaasti)
luoksetulo: 10
seisominen: 10
hyppy: 9,5 (en muista, mistä ½ pisteen vähennys)
kokonaisvaikutus: 10

yhteensä:  165 pistettä/ ykköstulos !!

Eli tämä oli meidän toinen ykköstulos! Aivan upea fiilis oli saada ykköstulos vaikka luulin että koko kisa oli menetetty kun paikallamakuusta tuli 0 . Seuraava kisa on sitten 26.5 Turun suunnalla Sennentoko.

(Paikallamakuu on meillä ollut todella epävarma liike nyt lähiaikoina, se täytyisi saada kuntoon pikimmiten.)

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Seuraavana päivänäkin oli vuorossa iltakisa, tosin eri kentällä. Tällä kertaa tuomarina toimi Marja Ala-Nikkola. Kenttä oli hieman samantyylinen kuin Keuruulla ja Peppi ei olisi millään tykännyt mennä maahan saatikka edes istua perusasennoissa :/ Saatiin kasaan kuitenkin 137 pistettä. Paikallamakuussa ei taaskaan pysynyt, siitä 0, molemmat seuraamiset 8, seisominen, luoksetulo ja hyppy 10 ja maahanmeno 0 ja kokonaisvaikutus 8. Koira kuitenkin toimi ja yritti niin siihen olen tyytyväinen!