Tänään lähdin Pepin kanssa tapaamaan Oiva (Fridkullas Triumph)ja Onni berninpaimenkoiria Elinan luo Poriin. Pääasiassa menin ns. tutustumaan, sillä heillä olisi ehkäpä dogsitterille tarvetta tulevaisuudessa :)

Pojat odottivatkin jo innolla portin takana kun tultiin. Peppi sai aluksi molempien päät sekaisin ja pojat olivat niiin "rakastuneita", kuitenkin hetken päästä Onni ja Oivakin rauhoittui ja innostuivat leikkimäänkin. Peppi tapansa mukaan keräsi pihasta leluja ja kantoi niitä suussaan minkä ehti ja juoksutti poikia oikein urakalla pitkin pihaa. Taisi Peppi olla kaikista nopein ;)

Sisällle mentäessä Onni ja Oivat saivat jäädä ulos ja Peppi otettiin sisälle. Peppi tutki koko talon yläkertaa myöden ja saipa se Elinalta possunkorvankin, joka tosin hotkaistiin vauhdilla... Meidän jutellessamme Peppi kierteli talossa, kunnes rauhottui ja rupesi huilaamaan. Sain taas olla tyytyväinen neidin käyttäytymiseen.

Myöhemmin lähdettiin kaikki autolla vähän matkan päähän Porin metsään koirien kanssa lenkkeilemään. Automatka sujui hyvin ja Onni ja Oivakin antoivat Pepin matkustaa ilman suurempia "ahdisteluja".

Kiitokset Elinalle, että saimme poiketa!