Tänään lähdettiin pitkästä aikaa match showhun Poriin Anttilan parkkihalliin. Paikkana parkkihalli ei ole ollenkaan mukava, sillä koirien haukunta kaikuu ja lattia on aivan likainen... Oltiin paikalla jo heti ilmoittautumisten alkaessa eli klo 12. Hanna ja Daco jo siellä meitä odottelitvatkin :) Otin kevythäkkimme mukaan, sillä tiesin, että aikaa tulisi menemään kauan ja häkissä molemmat koirat saisivat levätä rauhassa.

Paikalla oli myös kontaktikoirista tuttu Milla koiriensa Taikan (suomenlapinkoira) ja Ninjan (australianpaimenkoira) kanssa. Vähän ajan päästä tuli myös Aino kultaisennoutajansa Vennyn kanssa. Meillä olikin hyvä paikka seinän vieressä, jossa loppujenlopuksi oli kolmen koiran häkit + Ninjan lentoboksi :D

Mätsäri alkoi taas normaaliin tapaan lapsi ja koira kilpailulla, johon Pauliina osallistui Bellan kanssa. Osallistujia oli todellakin paljon! melkein 20. Lapsi ja koira kisa oli todella pitkä ja koiratkin saivat melkein päivän lenkin juostua, sillä kehää tuli lasten kierrettyä monen monta kierrosta...  Lopuksi Pauliina ja Bella sijoittuivat hienosti neljänsiksi tästä suuresta koiramäärästä!!

Isot pennut alkoivat heti lapsen koiran perään ja sinne menivät Peppi, Venny ja Ninja. Paljon ei neideillä ole ikäeroa ja jokainen esiintyi todella upeasti. Peppi seisoi todella upeasti paikallaan ja ravasi nätisti kehässä. Tämän myötä ei tarvitse jännittää niin paljon Pepin esiintymistä ensi viikonloppuna lahden ryhmänäyttelyssä, jos neiti vaan jatkaa samaan malliin esiintymistään :D Tuomari oli Pepin mielestä ihana ja häntä heilui koko kehässä olon ajan. Kuitenkaan tällä kertaa ei sijoituttu. Venny oli sinisten 1. ja Ninja sinisten 3. Onnittelut heille!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Isoissa koirissa kilpailivat Bella, Daco ja Taika. Kisa oli kova ja koiria oli todella paljon. Kehä oli hieman liian ahdas noin suurelle koiramäärälle ja kaikki olivat melkein toisissaan kiinni. Bella esiintyi kohtalaisen hyvin ja päästiin jatkoon. Kuitenkaan sijoituksille asti ei neidin kanssa tällä kertaa päästy. Daco ei myöskään tällä kertaa sijoittunut, mutta Taika oli punaisten 4!

Paikalla oltiin aivan loppuun asti sillä olihan meidän tottakai pakko jäädä kannustamaan Vennyä BIS-kehään, jossa Venny sijoittui upeasti kuudenneksi! Pois lähdettyämme ulkona olikin jo tullut hämärää ja aikaa mätsärissä meillä menikin noin 4,5 tuntia :D Aika meni nopeasti mukavassa seurassa, joten kiitokset Hannalle, Millalle, Ainolle ja monille muille tutuille todella mukavasta päivästä!