<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Taas on blogin päivittäminen jäänyt, sillä muun muassa ylioppilaskirjotukset ovat vieneet aikaa ja hieman voin jo myös paljastaa, että uusi nelijalkainen perheenjäsen on saapumassa perheeseemme lähiaikoina ;)

 

Treenit Pepin kanssa ovat sujuneet oikein upasti ja kisoja pitäisi alkaa katsomaan ja ilmottautumisia lähettämään. Tänä vuonna olisi tarkoitus saada se viimeinen alokkaan ykköstulos koulutustunnukseen TK1 ja kilpailla avoimessa luokassa.

 

jessi1.jpg  jessi2.jpg  kuva3.jpg

 

Hoitokoiria on ollut tasaiseen tahtiin. Englanninspringerspanieli Eino on ollut useaan otteeseen meitä viihdyttämässä ja vauhtia taloon toi viikonverran päivisin hoidossa ollut nuori 9kk vanha tanskandoggi narttu Jessika. Aivan ihana tapaus tämäkin. Labradorinnoutaja Ella oli myös hoidossa pari päivää ja Riikan kultaisetnoutajat Wilma, Windy ja pikku-Wenla olivat viikonlopun ja muutamana iltana Bellan ja Pepin kavereina ja hyvin koko lauma tuli taas keskenään toimeen. Lenkittämässä olen käynyt päivittäin edellämainittuja kultaisianoutajia, saksanseisoja Jimiä ja mäyräkoira Tumppia sekä punaista irlanninsetteri Juusoa. Dogsitterhommia on siis riittänyt, hyvä niin!

Lounais-suomen bernien KarvaPeput nimisessä jäsenlehdessä Peppi oli päässyt päälikanteen alla olevalla kuvalla, oli mukava yllätys kun postilaatikosta lehden hain ja neiti poseerasi heti päälikannessa :)

 jessi4.jpg  jessi5.jpg  ella6.jpg  eino7.jpg  kansi.jpg

 

Näyttelyissä on tullut Hannan ja Dumlen mukana reissattua, milloin kuskina ja välillä ihan matkaseurana. 16.3 Tampereella, jossa sain esitettäväkseni 2 kultaistanoutajaa sekä kolme snautseria, kiitos niistä. 8.3 käväistiin Hannan ja hannan koirien kanssa Turussa turun seudun kultaisten järjestämissä toko kisoissa, jossa kisasin Dacon kanssa. Ajateltiin testata, miten poika toimii kanssa ja hienosti se sujuikin paria Dacon nenään hyvältä tuoksuvaa hajua lukuunottamatta ja tätä voidaan koittaa joskus uudestaan. Dumle sen sijaan keräsi taas koko potin kotiin saaden 197 pistettä ja 1. sija.

 

1362336.jpg1362337.jpg

 

24.2 lähdettiin reissuun Riikan ja Hannan kanssa. Koiria oli mukana Dumle, Wilma (Greenhill's Feather Fan), Veeti (Clearing Pond's David Beckham) ja pikkuinen Wenla (Joystep's Unique Desing) turistina ja matkalla otettiin kyytiin Kouvolasta vielä Remus (Clearing Pond's Bodyguard). Riikan kasvatin Ellan omistajat ystävällisesti majoittivat meidät ja hienosti koko koiralauma tuli keskenään toimeen, ja talokin pysyi ehjänä. Itse pääsin kehään Ellan ja Veetin kanssa. Takaisin kotiinkin päästiin hyvin, autoonkin saatiin hyvin mahtumaan taas 4 koiraa, 4 häkkiä, 3 ihmistä ja kauheat määrät matkatavaraa.

 

Hannan luona ollaan käyty lenkkeilemässä, milloin milläkin kokoonpanolla. Olenkin ajellut auto täynnä koiria kohti Noormarkkua, jossa Hanna koirineen on meitä odottanut. On siinä ollut menoa ja vilskettä kun koirat ovat keskenään saaneet juosta ja leikkiä. Dacon kanssa käväisin myös agility treeneissä. Hienosti poika minua kuuntelikin ja ymmärsi ohjaustani, vaikka valssaamiset sun muut olivat pitkän ajan jälkeen hieman hakusessa. Itsellä into agilityä kohtaan taas kasvoi :)

 

1313833.jpg
1313834.jpg

16.-17.2 Lähdimme Hannan kanssa ajelemaan Vammalaan Ellivuoren hotelliin, jossa Suoritimme kasvattajan peruskurssin hyväksytysti, saaden lopputentistä kurssin parhaimmat pisteet. ;)

10.2 Kävimme Mouhijärvellä match show:ssa Hannan kanssa kisasimme molemmat junior handlerissa, jossa hanna tuli toiseksi ja minä Pepin kanssa kolmanneksi. Peppi sai isoissa koirissa punaisen nauhan, eikä sijoittunut enää punaisten kehässä saksanpaimenkoirien ja belgianpaimenkoirien viedessä voitot.

 

Tässä taisi olla kaikki suuremmat viimeaikojen tapahtumat näin nopeasti listattuna :)