483933.jpg                               483936.jpg

Tänään Micaela tuli leonberginkoiriensa Artun ja Eetun kanssa illalla toko treenien jälkeen meille. Hänellä oli mukanaan uusi perheenjäsen Macho. Macho on ihana 10-viikkoinen pomeranian uros :) Itse kävin Machoa moikkaamassa torstai illalla ja olihan se kerrassaan ihastuttava tapaus!

Takaisin tämän päiväiseen... Koirat saivat juosta ja leikkiä ensin pihassa, macho tosin seurasi isojen koirien leikkejä sylistä katsellen :) Bellakin kävi Arttua ja Eetua moikkaamassa, mutta kauaa ei riehumista jaksanut katsella vaan halusi sisälle omaan rauhaan :D Pepillä riitti energiaa Bellankin edestä ja neiti juoksikin pitkin pihaa tuhatta ja sataa. Välillä piti härnätä Eetua lelu suussa ohi juosten.

Macho "jätettiin" äitini ja isäni kanssa kotiin ja lähdettiin koirien kanssa lenkille. Äitini innoissaan tykkäsi huolehtia pikku Macho pojasta (taisi pentukuume iskeä, sillekkin ;) ) Lenkkeilimme suurimmaksi osaksi metsässä, jossa koirat saivat taas juosta ja leikkiä yhdessä. Tosin kovin kuivaa ei metsässä vielä ollut ja taisi jollain kastua lenkkaritkin läpi märiksi puljut saadessaan...

Macho oli ollut kuulemma todella nätisti koko "hoidossa" olo ajan, kiltti poika :) Takaisin pihaan tullessa oli taas koirilla täydet leikit menossa ja virtaa oli siis vielä jäljellä :)

Kiitokset Micaelalle ja pojille vierailusta!

                                                                          483938.jpg