Taas oli viikko vierähtänyt nopeasti ja oli Pepin toko treenien aika :) Kaikki muut olivat paikalla paitsi Mira ja bordercollie Åke. Teenit aloitettiin tällä kertaa maahanmenolla

Maahanmeno: Hienoa seuraamista, suht nopea maahanmeno, palattiin koiran taakse. (Jätettiin makupalan koiran eteen vähän matkan päähän). Pysyi hyvin maassa, ja vapautus koiran takaa. Ei mitään ongelmia.


liikkeestä seisominen: Tehtiin samalla tavalla kuin maahanmeno, eli jätettiin makupala vähän matkan päähän koiran eteen. Pysyi hyvin paikoillaan ja koiran takaa vapautus. Ei ongelmia myöskään tässä.

 


kiertäminen: Ensin pelkkä kirtäminen, sitten pysäytys ja vielä pelkkä kiertäminen. Kiersi hyvin ja vauhdilla. Toisella kierroksella pysäsi hyvin! Eli ei ongelmia tässäkään :)


Luoksetulon pysäytys: Ensimmäistä kertaa teimme luoksetulonpysäytyksen suoraan luoksetulosta, tämä siksi, että tiedämme onnistuuko lainkaan. Peppi luuli ensin seuraamiseksi ja meinasi lähteä mukaani, otimme uudestaan ja sitten pysyi istumassa. Lähti tulemaan vauhdilla ja pysäsi todella upeasti heti käsimerkistä!! upeaa! Tämän jälkeen suora luoksetulo. Nyt taas tästä eteenpäin pitkä aika vain normaaleja suoria luoksetuloja ilman pysäytyksiä, ettei opi ennakoimaan.
 


Paikallamakuu: aika noin 2 minuuttia. Niin, että kävimme piilossa ja sieltä aina tultiin välillä palkkaamaan. Makasi kokoajan nätisti ja tarkkaavaisena. Hyvin sujuu.


Hyppy: Kaikista surkein suoritus ikinä :D Yhtä sekamelskaa. Ensin luuli kiertämiseksi ja innolla kiersi esteen... Toinen kerta, ei "suostunut" hyppäämään, tuijotti vaan tyhmänä... Otettiin loppujen lopuksi ihan alkeista, eli makupala esteen taakse ja käsky. Vihdoin alkoi onnistumaan! Tätä pari kertaa ja sitten sujui jo hyvin!


Nouto: Kapula noin viiden metrin päähän ja sivulta lähetin hakemaan. Lähti hieman hitaasta ja vierelle tullessa kapula osui jalkaani ja tippui Pepiltä suusta, nosti kuitenkin nopeasti takaisin ja tuli sivulle.

 

Omaa vuoroa odotellessa Peppi oli hieman levoton ja väsyneen oloinen, ei ollut nukkunut lainkaan päivällä kunnolla kun Pena oli hoidossa. Eli tarvitsee päiväunet :)