Tänään siis toinen kerta voittaja-erikoisvoittajaluokan kurssia. Paikalla oli kaikki 6 koirakkoa. Peppi oli kovin energinen koko ajan ja hetkeäkään ei olisi viitsinyt maata ja odotaa vuoroaan. Otti katsekontaktia, antoi tassua ja sen sellaista. Aina kun oli oma vuoro suorittaa niin neiti oli ihan täpinöissä. Saattaa johtua siitä, että nyt ollaan pidetty hieman taukoa treenaamsesta ;)

kaukokäskyjen seisominen: Eli meillä on seisomaan nousussa tapa, jossa takajalat liikkuu taaksepäin ja etujalat pysyy paikoillaan. Onnistui ihan ok, toisinaan saattoi jäädä seisomaan hieman "kasaan", eli etu- ja takajalat aika lähellä toisiaan, mutta suurimmaksi osaksi onnistui hyvin.

Paikallamakuu (alo): Otin taas ihan alokkaan paikallamakuun, koska se on tärkein saada onnistumaan, että olis pieni toivo saada se viimeinen ykköstulos. Avoimen paikallamakuussa meillä ei sen sijaan ole mitään ongelmia. Eli ongelma on siinä, että seison tekemättä mitään Pepin näkyvillä ja siitäkös neiti ei sitten oikein diggaa, eli toimintaa ja vauhtia täytys olla. Kuitenkin tänään Peppi pysyi aivan loistavasti! Ei mitään levottomuutta, nykimistä tai vastaavaa. Neiti makasi oikein nätisti ja rauhallisesti pää pystyssä :) Jee

Hyppy (alo): Sujui kympin arvoisesti, ei mitään ongelmia!

Hyppynouto: Eli meille taas uusi liike ;) Kiva treenata välillä muitakin liikkeitä kun alo ja avo liikkeitä tullut treenattua jo niin paljon. Tätä ei olla ennen edes testattu, ettei ala pomppimaan estettä edestakaisin alokasluokassa. Kuitenkin uskalsin jo nyt ottaa. Otettiin suoraan kokoliike testauksena, eli ei missään pätkissä. Peppi lähti hienosti noutamaan esteen yli hypäten ja hidasti hieman vauhtia takastullessa jossa annoin jo heti toisen tuo-käskyn, jolla neiti hienosti hyppäsikin esteen yli ja palautti kapulan hienosti sivulle! Upeaa!

Kaukokäskyt (avo): Otettiin pitkästä aikaa avoimenluokan kaukokäskyt Pepin kanssa. Sivulta maahanmeno on parantunut ja neiti menee jo paljon nopeammin maahan. Matka noin 5 metriä. Ekasta istu käskystä nykähti, mutta ei noussut annoin toisen, nousi. Tämän jälkeen maahan, istu, maahan, istu ja palkkaus joka välissä, ei ongelmaa.

Tunnistusnouto : Otettiin taas tavallaan uutta asiaa. Tunnaria, eli tunnistusnoutoa. Pepin kanssa olen jo pienestä pitäen piilotellut sille tunnari kapulaa ja sukkia, hanskoja ja muita itseltä tuoksuvia tavaroita lumeen, ruohikkoon, metsään jne. josta neiti onkin sitten oppinut ne noutamaan. Ei tarvinnut aloittaa ihan alkeis harjoituksesta. Ensin vein oman "kapulan" seinän viereen niin ettei Peppi nähnyt ja sitten lähettiin kulkemaan seinänvierusta josta neiti hienosti löysi oman kapulan ja nosti sen minulle. Tämän sujuessa näin hyvin saatiin koittaa liikkeenomaisesti tunnaria, ihan testausmielessä :D Peppi lähti rauhallisesti kapuloille ja haisteli tarkasti, kunnes tuli oman luo ja poimi sen ja toi minulle!!!!! Ihan mieletöntä!

kontaktikävely: Lopuksi otettiin vielä kontaktikävelyä kaikki samaan aikaan ringissä (vähän kuin seuraamista) Katin käskyttäessä. Pysähtymisiä ja täyskäännöksiä. Meni oikein upeasti, katsekontakti pysyi mahtavasti ja täyskäännökset olivat tiiviitä ja nopeita, samoin pysähdykset.

Energiaa riitti siis kokoajan ja neiti toimi mahtavasti!  Näin kun treenit menisi joka kerta ;)