Hanna ja Daco olivat siis tulleet meille eilen 6.4 Pinomäen mätsärin jälkeen yöksi. Yö sujui hyvin ja kaikki koirat nukkuivat rauhallisesti, Dacon sängystä tippumisesta huolimatta XD Puoli yhdentoista aikoihin lähdettiin vuorostaan kohti harjavallan mätsäriä. Tällä kertaa Niina Laurilan ja hänen kultaisen noutajansa Artun kanssa. Nätisti Daco, Peppi ja Arttu matkustivatkin autossa ja matka meni hyvin.

                                                                                500549.jpg

Paikalla ei kauheasti vielä tullessamme ollut ihmisiä ja koiria mutta kyllä niitä pikkuhiljaa alkoi saapua :) Ennen kehien alkua lähdimme vielä vähän lenkkeilemään Dacon ja Hannan, Artun ja Niinan ja uuden tuttavuuden labbis Tarmon kanssa. Koirat tykkäsivätkin juoksennella vapaana pitkin poikin ja Peppi ja Tarmo etenkin viihtyivät hyvin yhdessä ja leikkivät omia pentumaisia leikkejään :) Kehät alkoivat ja pentuja oli tällä kertaa lähemmäs 30. Pennnut otettiin heti pareittain, eli emme menneet ensin kaikki kehään. Olimme melko alkupäässä ja pääsimme nopeasti kehään. Parinamme oli valkoinen paimenkoira, joka esiintyi nätisti. Peppi seisoi hienosti ja tuomari sai taas tutkia rauhassa. Juoksimme yhdessä kehän ympäri ja sen jälkeen vielä yksinään edestakaisin. Saimme punaisen nauhan.

Punaisten kehä alkoi ja tuomari alkoi tiputtelemaan koiria pois, näihin mekin tällä kertaa kuuluimme. Hanna ja Daco & Niina ja Arttu saivat isoissa koirissa punaiset nauhat, mutta eivät hekään sijoittuneet. Lähdimme kehien jälkeen takaisin kotiin päin Niinan ja Artun kyydissä ja matka sujui rauhallisissa merkeissä, koirien kuorsausta ja tuhinaa kuunnellessa :)  Suuret kiitokset Niinalle kyydistä!