Aamulla vähän ennen kymmentä mentiin Bellan, Pepin ja Pauliinan (pikkusiskoni) kanssa Porin juna asemalle, johon Hanna ja Dacokin tulivat hetken päästä. Olimme lähdössä junalla Vammalaan match showhun. Sillä pitäähän koirien tottua junassa matkustamiseenkin :D Lippuja ostettaessa myyjä ei meinannut ymmärtää, että mukaan tulee 3 koiraa ja siinä sitten sählättiin hieman lippujen kanssa, mutta saatiinpa kaikille kuitenkin liput :)
 
Päästiin junaan ja juna lähti liikkeelle 10.15. Koirat matkustivat oikein nätisti ja kaikki sujui kaikenpuolin hyvin :) Harjavallan pysäkiltä tulivat mukaan vielä Milla ja hänen australianpaimenkoiransa Ninja. Ninja otettiin rauhallisesti vastaan, eikä saatu aikaan mitään riehumis/leikkimis kohtausta :D Eli neljä ihmistä ja neljä koiraa olivat matkalla kohti Vammalaa :) 
                                                           447723.jpg
Juna matka oli sujunut hyvin ja saavuttiin Vammalan juna-asemalle, josta lähdimme suunnistamaan mätsäripaikalle karttojen avulla. Ohi kulkevilta ihmisiltä saimme hieman oudoksuvia katseita kulkiessamme kartta kädessä ja neljän koiran ja häkin kanssa. Onnistuttiinpa siinä kävelemään pari kilometriä harhaankin. Välillä oli ilmassa jo hieman turhautumistakin ja matkanteko oli aika raskasta neljän kiskovan koiran, painavan häkin ja epäselvän kartan kanssa! Vihdoin sitten n. 12.15 saavuttiin eräälle koululle, jossa mätsäri pidettiin. Eli perille löydettiin, joskin vähän märkinä ja kuraisina (Onneksi mulla on tummat koirat niin ei kura niin hyvin näkynyt ). Kasattiin häkki ja saatiin "leiri" pystyyn. Paikalla oli paljon ihmisiä ja ilmoittautuminen kesti kauan. Ilmoittauduin Pepin kanssa junior handler kisaan ja pentuluokkaan, Pauliina meni Bellan kanssa myös junior handleriin.
                                                           447742.jpg
Junior Handler kisa sujui Minun ja Hannan osalta hyvin ja olinkin Pepin kanssa viides ja Hanna ja Daco kolmas! Palkinnot ei kummoiset ollut, neljä näytepussia koiranruokaa....Pennut alkoivat pian, kehässä Peppi käyttäytyi oikein hyvin. Hampaat antoi katsoa tosi hienosti ja tuomari sai tutkia rauhassa! Ei mitään merkkejä pelkäämisestä. Hyvä niin sillä, kokemusta tultiin hakemaan siihen, että vieraat ihmiset saavat koskea ja tutkia Peppiä. Peppi liikkui myös todella hyvin, joten olin oikein tyytyväinen neidin mahtavaan esiintymiseen! Tuomari kehui Pepin maasta taivaaseen, mutta kuitenkin sininen nauha. Tuomarin kommentti oli: Tänään punainen nauha menee collielle, sillä se on minun rotuni... ties mitä tämä sitten tarkoittikaan...
                                                            447751.jpg
Sinisten kehä alkoi ja kehässä oli aika ahdasta, mutta Peppi esiintyi taas yhtä upeasti kuin ensimmäisellä kerrallakin. Yllätyksekseni meidät ohjattiinkin ykköseksi! Eli Peppi voitti sinisen nauhan saaneet pennut ja näin ollen oli jäätävä odottamaan best in show kehän alkamista. Hanna ja Daco saivat punaisen nauhan, mutta eivät tällä kertaa sijoittuneet, samoin Milla ja Ninja. Best in show kehä alkoi ja Pepistä alkoi näkkyä jo raskaan päivän väsymys, mutta hienosti neiti jaksoi silti esiintyä, johon sain olla todella tyytyväinen. Tuomarit saivat taas koskea rauhassa, eikä ollut mitään ongelmaa. Lopulta sijotuimme 6 sijalle, eli Peppi oli BIS6 ! Tämä oli ensimmäinen kerta Pepille BIS kehässä, muttei toivottavasti viimeinen ;)
                                                              447718.jpg
Ennen neljää pakattiin tavarat ja lähdettiin kohti linja-autoasemaa, sillä oli tultava kotiin linja-autolla, koska edelliseen junaan emme olisi ehtineet ja seuraavaa olisi pitänyt odottaa kaksi tuntia.Kaikilla oli kamala nälkä ja lähdin hakemaan läheisestä pitseriasta pitsaa :D Saatiin linkkari asemalla huvittuneita katseita kun neljä ihmistä söi pitsaa ja neljä koiraa kerjäsi. Saivatpa koiratkin pitsasta oman osansa ;) 
 
Linja-auto tuli ja kuski hieman huvittuneena kyseli, että onko kaikki neljä koiraa tulossa bussiin... Myöntävän vastauksen saatuaan toivotti meidät tervetulleiksi kyytiin. Menimme istumaan bussin perälle, jossa koirillekkin oli enemmän tilaa. Bussi oli melko täynnä, mutta mukaan mahduimme :) Heti linja-auton lähdettyä Bella ja Peppi rauhoittuivat ja alkoivat nukkumaan. Bella tosin takana istuvan miehen jaloissa ja välillä aina rapsutuksia kerjäten XD Peppi oli koko matkan unten mailla ja nukkui lattialla pienessä mykkyrässä :)
 
Huittisissa vaihdettiin bussia. Ninjalla oli huvittavaa tekemistä tämän bussimatkan ajan, sillä se yritti nyppiä Peppiä turkista, tökki nenäänsä Pepin karvojen joukkoon ja mikä hassuinta, yritti kaivaa Pepin selkää... Peppi ei tosin tästä mitään välittänyt, liekö edes huomannut, vaan nukkui todella sikeästi! Ihmisiltä molemmat koirat saivat taas paljon rapsutuksia, Peppi ei tosin rapsutuksiaan edes huomannut vaan nukkui niin sikeästi. Milla ja Ninja jäivät pois Harjavallassa ja me hannan kanssa Porissa, josta sainkin raahata Pepin autoon jatkamaan uniaan.

Suuret kiitokset aivan mahtavasta matkasta ja otetaan joskus uusiksi!! Molemmat koirat saivat hyvät kokemukset matkustamisesta sekä junassa, että bussissa ja kehäkäyttäytymisestä. Kotiin tuomisena oli kaksi todella väsynyttä, mutta onnellista koiraa :)