Taas on ehtinyt tapahtua niin hyvää kuin huonoakin. Ensin vaikka huonot uutiset :/ Eli meillä olisi ollut sennentoko kisat Pirkanmaalla 12.8, mutta 11 päivä aamupäivällä tultiin Bellan kanssa lenkiltä kotiin normaalisti ja Bella meni makaamaan huoneeni lattialle. Hetken aikaa siinä Bellan maattua huomasin verta lattialla. Huomasin heti, että se tuli tassusta sillä se oli aivan verinen. Koko lenkin Bella kyllä käveli normaalisti ja ei aristanut jalkaa tai vastaavaa. Jalkaa tutkiessani huomasin yhden anturan olevan halki, eli siinä oli aika pahan näkäinen viilto, ihan kuin lasinpalasesta tullut. Putsasin jalan ja laitoin "pakettiin". Illalla kävimme näyttämässä sitä vielä varmuuden vuoksi eläinlääkärissä ja saimme antibiootti kuurin. Nyt on sitten tassu paketissa ja neiti pomppii kolmella jalalla. Tietenkin tä?mä on juuri tätä meidän tuuria ja seuraavan päivän sennentoko kisoihin meneminen ei ollut mahdollista :( Ehkä sitten ensivuonna...vaikka Pepinkin kanssa ;)

Ja sitten niihin hyviin uutisiin :) 13 päivä oli match show Ulvilan kirjaston pihassa, jonne ajattelin viedä Pepin totuttelemaan ja vain katselemaan, koska yleensähän tarvitsee koiran olla 4kk vanha, että kaikki rokotukset ovat kunnossa. Paikalla olikin aika paljon koiria ja Peppi saikin tutustua muutamiin oikein kunnolla. Yhden pennun omistajan kanssa juteltuani kuulin, että tähän mätsäriin saa osallistua pennut, jotka ovat saaneet vasta 12-viikkois rokotukset. äkkiä soittamaan isälle, että tuo kotoa Pepin rokotustodistuksen, näyttelyremmin ja sen sellaista :D Ehdittiin sitten juuri ja juuri ilmoittautua ennen kuin pentuluokka alkoi. Pennut oli jaettu isoihin ja pieniin pentuihin ja isoja olikin lähemmäs 20. Ensin menimme kaikki kehään ja tuomari kiersi koirat läpi ja juoksutti pari kertaa kehän ympäri, ne sujui Pepiltä todella hyvin ja Pepin mielenkiinto kohdistui minuun, eikä onneksi muihin koiriin :)

Sitten oli hieman odottelua, jonka jälkeen oli meidän vuoromme mennä kehään. Parinamme oli 7kk vanha kultainennoutaja. Peppi esiintyi mallikkaasti ja oli aivan innoissaan, kun tuomari tuli tutkimaan. Hampaiden katsominenkin onnistui hyvin. Kiersimme kehän ympäri yhdessä parimme kanssa ja sitten vielä edestakaisin yksitellen. Lopulta saimme punaisen nauhan! Taas oli siis vuorossa hieman odottelua, sillä ensin menivät sinisen nauhan saaneet kehään. Peppi alkoi jo hieman väsyä ja makoili maassa vuoroamme odotellen :) Sitten punaisten kehässä kierrettiin muutama kierros kehää ympäri ja koirat seisomaan näyttelyasentoon. Tuomari poimi 4 koiraa jatkoon, joiden joukkoon mekin kuuluimme! Taas laitoimme koirat seisomaan ja sitten menimme pareittain edestakaisin. Taas pikkuneiti esiintyi todella kauniisti ja sijotuimme punaisten kehässä toiseksi! Tuomarilta saimme kuulla hyvää kommenttia ja kuulemma näkyi, että olemme jo harjoitelleet :) Pepin match show "ura" alkoi siis todella hienosti ja saimme palkinnoksi ruusukkeen, ensiapulaukun ja luita.