Tänään oli jo kuudennet K6 kurssin treenit. Ensi kerta jää meiltä väliin, sillä itselläni on lukiossa vanhojen tanssit. Olen ilmoittanut Pepin seuraavalle kurssille, eli K5- avoin jatko. Tällä kertaa minulla oli kamera mukana ja Millan kuvasimme toistemme suorituksia.

  390507.jpg 390509.jpg   
Ekaksi hyppy: Ensin Peppi kiersi esteen, en tiedä mistä johtui (yhdisti kenties kiertämisharjoitukseen?). Otettiin uudestaan ja onnistui hyvin, jäi seisomaan esteen taa ja pysyi paikoillaan, kun palasin viereen. Ei siis mitään ongelmaa alku sähläyksen jälkeen.
 
                                     390521.jpg
Luoksetulo: Otettiin käytävän päästä ulko-ovelta asti. Vauhtia todellakin riitti! Lopussa hieman vino perusasento, korjasi itse.
 
                                      390524.jpg 
Kiertäminen: Ensin kokoympyrä. Sitten pysähtyminen käsimerkillä ja namin heitto taa pysähdyksen jälkeen. Loppuun kokoympyrä. Pysähtyi, muttei mielestäni tarpeeksi nopeasti, otettiin uudestaan, sitten meni jo paremmin.
 
        390528.jpg   390529.jpg
Seuraamista:  Mentiin ringissä, kaikki samaan aikaan. Pysähtymisiä, täyskäännöksiä ja istumaan jäämisiä. Meni hyvin.
 
                                                      390532.jpg
Nouto: Jätin kapulan noin 5 metrin päähän. Lähti reippaasti hakemaan ja takasisin tullessa ohjasin käsiavuin, että saatiin suora perusasento. Otettiin vielä niin, että jätin kapulan vähän matkan päähän ja lähetin Pepin hakemaan. Kun oli ottanut kapulan suuhun, juostiin piiloon. Koiraan tuli todellakin lisää vauhtia, täytyy ottaa aina välillä, että vauhti pysyy.
                                 390531.jpg
Liikkeestä seisominen: Meni upeasti, hienoa seuraamista alussa. Pysäsi heti käskyn saatua ja pysyi hyvin paikoillaan, kun menin koiran taakse. Makupalan jätin Pepin eteen, vapautus kun katsoi eteenpäin. Ei siis ongelmia.
 
Paikallamakuu: Otin normaalin alokasluokan paikallamakuun vaihteeksi, eli en käynyt piilossa.Pysyi hyvin, kunnes kävin välillä palkkaamassa. Luuli varmaan, että lopetettiin... Käskin takas maahan ja pysyi loppuajan. Täytyy varmaan lopettaa kesken kaiken palkkaaminen ja uskoa (ja toivoa), että se pysyy makaamassa :D
 
Taas ihan hyvin sujuneet treenit. Kuukauden päästä, eli tarkemmin 10.3 on sitten meidän ensimmäiset viralliset kisat Turussa. Saa nähdä mitä neiti siellä keksii :)