Peppi Lähdimme päivällä kohti noormarkun urheilutaloa, jossa lounais-suomen kaniharrastajat pitivät match shown. Bellan jalka on jo parantunut ja Bellakin pystyi osallistumaan mätsäriin. Peppi oli tietenkin myös mukana. Tällä kertaa otin Pepille varmuuden vuoksi rokotustodistuksen mukaan, että jos tässä mätsärissä saa alle 4kk vanha pentu osalistua. Ja niinhän se onneksi oli, että Peppikin pystyi osallistumaan! Eli Bella meni isoihin koiriin ja Peppi pentuihin ja sitten Pauliina(Pikkusiskoni) osallistui Bellan kanssa vielä lapsi ja koira kilpailuun.

Ensimmäisenä oli lapsi ja koira kisa. Osallistujia oli noin 10. Tuomari laittoi ensin kaikki yhdessä kiertämään kehän muutaman kerran ympäri ja sen jälkeen katsoi yksitellen jokaisen. Bella päätti alkaa välillä pelleilemään ja menikin maahan ja istumaan ja antoi tassua jne. kaikkea mahdollista, että saisi pauliinalta makupalan :) Pauliina sai lopulta Bellan seisomaan nätisti ja jokainen kilpailija sijoittui ja Pauliina ja Bella tulivat toisiksi!!

Bella
Sitten alkoi pennut, joita tällä kertaa oli noin 20. Ensin kaikki pennut kiersivät muutaman kerran kehän ympäri ja sen jälkeen alettiin ottaa pareittain, kuten normaalistikin. Parinamme oli kettuterrieri. Peppi liikkui todella nätisti ja seisoi myös hyvin paikallaan. Hampaiden katsomisessa tai muussa tutkimisessa ei ollut mitä än ongelmaa, vaan Peppi iloisten hännän heilutusten kera otti tuomarin rapsutukset vastaan :) Peppi esiintyi nätisti ja saimme punaisen nauhan.

Tällä välin oli isot koirat juuri alkamassa ja kiirehdin Bellan kanssa sinne kehään. Isoissa koirissa oli myös yksi toinen berni Bellan lisäksi. Ensin kiersimme kaikki isot koirat yhdessä kehän pari kertaa ympäri ja sen jälkeen pareittain. Parinamme oli espanjanvesikoira. Kehään oli joku koira oksentanut ja Bella huomasin sen ja ei suostunut kunnolla liikkumaan.. Myös Bella antoi tuomarin koskea hyvin jne. Saimme lopulta sinisen nauhan. Sitten oli Isojen koirien sinisen nauhan saaneiden vuoro mennä kehään. Vielä muutama kerta kehää ympäri ja seisomaan. Sijoituimme kolmansiksi :)

Ja taas piti kiirehtiä seuraavaan kehään, eli punaisen nauhan saaneiden pentujen kehään Pepin kanssa. Peppi esiintyi taas hienosi ja muut koirat eivät onneksi neitiä kiinnostaneet. Tuomari alkoi luettelemaan sijoituksia ja meidät mainittiin kolmansina. Eli Peppi oli punaisten pentujen kolmas! Molemmat sekä Bella että Peppi saivat palkinnoiksi pienet ruokasäkit ja ruusukkeet. Valokuviakin mätsäristä tulee sivuille lähipäivinä. Kuvat on ottanut Hanna, kiitos niistä.