Illalla oli Satsky ry:n järjestämä match show Porissa Koivulan kentällä. Juuri kun lähdimme sinne, alkoi satamaan :( Paikalla olikin paljon koiria vaikka ilma oli huono. Pentuluokkaa ei tässä match showssa lainkaan ollut, joten Peppikin joutui menemään jo isoihin koiriin, eli molemmat koirat sekä Bella että Peppi kilpailivat isoissa koirissa . Pauliina ilmoittautui Bellan kanssa lapseen ja koiraan. Pikkuhiljaa sade näytti loppuvan ja kehien alkaessa ei enää onneksi satanut lainkaan. Taas oli paljon tuttujakin kisaamassa.

Ensin oli lapsi ja koira kilpailu, jossa oli noin 10 osallistujaa. Bella meni hyvin Pauliinan kanssa ja yhteistyö toimi moitteettomasti :) Tuomari teetti jokaisella kilpailijalla kehän ympäri ja sitten edestakaisin, meni hyvin. Kaikki kiersivät vielä yhdessä kehän ympäri, jonka jälkeen tuomari alkoi sijoittamaan viisi parasta kilpailijaa. Pauliina ja Bella sijoittuivat toisiksi! Palkinnoksi he saivat ruusukkeen ja pokaalin.

Heti perään alkoi isot koirat, jossa siis Bella ja Peppi kisasivat. Ensin kun kaikki isot koirat kerääntyivät kehään esitin itse Pepin ja Pauliina esitti Bellan. Kilpailijoita oli todella paljon. Tuomari teki yleissilmäyksen koiriin ja kävi rapsuttamassa jokaista koiraa. Kierrettiin siinä pari kierrosta yhdessä kehääkin ympäri, kunnes otettiin pareittain kilpailijat kehään. Molemmat esiintyivät todella hyvin. Bella sai sinisen nauhan ja Peppi punaisen. Isossa koiramäärässä kumpikaan ei silti loppujen lopuksi sijoittunut.