660926.jpg

Perjantai illalla toko treenien jälkeen belgianpaimenkoira tervueren Luka tuli meille hoitoon viikonlopuksi. Tytöt ja Luka tulivat hyvin juttuun keskenään ja etenkin Peppi ja Luka olivat innoissaan toisistaan. Juoskentelivat pitkin pihaa, leikkivät ja painivat innolla. Bella taas tapansa mukaan seurasi lapsosten leikkiä sivusta välillä vähän haukkuen. 

Kaikki on sujunut hyvin ja yöt on nukuttu rauhallisesti, onneksi. Vauhtia tosiaan Lukallakin riittää vaikka muille jakaa ja poika viilettääkin sata lasissa pitkin pihaa kierrellen ja kaarrellen kukkapenkkejä ja muita puskia. Peppikään ei meinaa pojan perässä pysyä ;)

660922.jpg

Lauantaina aamupäivällä otin pelkän Lukan mukaan ja lähdettiin kävellen Ulvilan palveluskoirien kentälle seuraamaan toko kisoja ja kannustamaan tuttuja. Kentälle paistoi suoraan aurinko ja hieman olivat kisaajat ja etenkin koirat kuumissaan. Vaihtelevasti tuli tuloksiakin. Takaisin kotiin päästyämme oli Lukalla taas vauhti päällä ja koirat pääsivät taas leikkimään keskenään :)

Kaikki on siis sujunut hyvin ja Luka ei ole näyttänyt ikävöivänsä tai mitään. Mielelläni otan Lukan toistekkin hoitoon, saadaan ainakin vauhtia taloon ;D